Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BlackLista, czyli czy będę mógł grać?

.:AdiXD:.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już kilka miesięcy temu, mój przyjaciel powiadomił mnie o tym że jestem na BlackList'cie,

co jak co, ale tylko raz cheat'owałem 8S,ale za to dużo expiłem.

Piszę to pytanie bo chce wiedzieć czy bd mógł grać na serwerach, czy wszystkie będą mnie kick'ać,

ponieważ mam zamiar kupić Fundsy na mój 19 LvL, ale nie będę kupować fundsów jeżeli nie będę mógł grać na serwerach.

Opublikowano

Będziesz na pewno mógł grać na serwerach by Ea,bo oni mają w dupie cheaterów,ale z serwerami gdzie bywają zabezpieczenia z t4g black list możesz się pożegnać,chyba,że się odwołasz,ale jak cheatowałeś to już inna bajka spróbować możesz się odwoływać...po angielsku tu

http://blacklist.tools4games.com/en/appeal

Poza tym,zależy jak expiłeś jeśli farmiłeś na zasadzie Glitching/Statspadding to też mogli cię za to zbanować.

Także na tej liście serwerów już nie pograsz:

http://blacklist.tools4games.com/en/servers

Na tej liście szukaj serwów gdzie nie wyświetla się znaczek blacklist:(Tam gdzie się nie wyświetla to zagrasz,gdzie się wyświetla nie zagrasz)

http://p4f.nodester.com/servers

Opublikowano

Będziesz

na pewno mógł grać na serwerach by Ea,bo oni mają w dupie cheaterów,ale

z serwerami gdzie bywają zabezpieczenia z t4g black list możesz się

pożegnać,chyba,że się odwołasz,ale jak cheatowałeś to już inna bajka

spróbować możesz się odwoływać...po angielsku tu

http://blacklist.tools4games.com/en/appeal

Poza tym,zależy jak expiłeś jeśli farmiłeś na zasadzie Glitching/Statspadding to też mogli cię za to zbanować.

Także na tej liście serwerów już nie pograsz:

http://blacklist.tools4games.com/en/servers

Na tej liście szukaj serwów gdzie nie wyświetla się znaczek

blacklist:(Tam gdzie się nie wyświetla to zagrasz,gdzie się wyświetla

nie zagrasz)

Edit:Jeśli twój nick w grze taki sam jak masz na forum to rzeczywiście jesteś na czarnej liście.

http://p4f.nodester.com/servers

A jak wpisze swój nick w "Szukaj" i pisze że nie znaleziono takiego nicku itd.

I dałem radę wejść na serwer z T4G Blacklist 8S

Opublikowano

Jeśli akurat twój nick :AdiXD: i masz tam medyka i szturmowca to rzeczywiście jest czysto,ale jeśli podam po linku twój profil do zgłaszania to już wyskakuje info,że już profil jest zgłoszony i nie da się ponownie np.Ciebie zgłosić i podać tam w formułkach powód...itp czyli ktoś już ciebie sprzedał z dupy :P,ale po nickach jest ok czyli nie wyświetla informacji czy masz tam bana .

Musiał Cię prędzej sprzedać twój przyjaciel,dlatego Ci powiedział,że widniejesz na blackliście,a tak naprawdę to jak już jesteś w analizie czyli nic jeszcze nie masz i ponownie zgłosić też się Ciebie nie da.

Także jak już to Ciebie weryfikują,ale na liście nicków tych 2 postaci jest narazie w porządku na chwilę obecną.

Opublikowano

Jeśli akurat twój nick :AdiXD: i masz tam medyka i szturmowca to rzeczywiście jest czysto,ale jeśli podam po linku twój profil do zgłaszania to już wyskakuje info,że już profil jest zgłoszony i nie da się ponownie np.Ciebie zgłosić i podać tam w formułkach powód...itp czyli ktoś już ciebie sprzedał z dupy :P,ale po nickach jest ok czyli nie wyświetla informacji czy masz tam bana .

Musiał Cię prędzej sprzedać twój przyjaciel,dlatego Ci powiedział,że widniejesz na blackliście,a tak naprawdę to jak już jesteś w analizie czyli nic jeszcze nie masz i ponownie zgłosić też się Ciebie nie da.

Także jak już to Ciebie weryfikują,ale na liście nicków tych 2 postaci jest narazie w porządku na chwilę obecną.

Czyli to oznacza że jeśli nie będę cheat'ować to będzie dobrze?

Opublikowano

Zrób tak jak napisał surasmen,poza tym najlepiej by przeczekać,aż znów będzie dało się z raportować profil czyli podając twój profil będzie możliwe dalsze przejście do raportowania całego opisu,bo na obecną chwile wisisz tam u nich w zgłoszeniu... .

Opublikowano

Pierw wydup cheaty i wyczyść rejestr, bo z tego co czytałem ich FAQ itd, to oni jakimś cudownym sposobem mogą sprawdzić tw komputer.

Acha, i mam jeszcze takie pytanko, jak wyczyścić rejestr :>?

Opublikowano

CCleaner.

Jest intuicyjny, ogarniesz co zrobić.

Ewentualnie nwm czy nie wyczyścić logów jeszcze z moich dokumentów i czegoś w folderze EAgames nie ma związanego z logami itd.

Blacklista to jeszcze jakoś możesz wyjść, bo to nie taki problem co pb ban albo ggc

436951440626370320491.png

Opublikowano

CCleaner.

Ewentualnie nwm czy nie wyczyścić logów jeszcze z moich dokumentów i czegoś w folderze EAgames nie ma związanego z logami itd.

Blacklista to jeszcze jakoś możesz wyjść, bo to nie taki problem co pb ban albo ggc

To wtedy jak? (Ale, bez CCleaner'a bo nie chce zaśmiecać sobie dysku 8S)

Opublikowano

To wtedy jak? (Ale, bez CCleaner'a bo nie chce zaśmiecać sobie dysku 8S)

CCleaner właśnie oczyści ci dysk.

Usunie ci rzeczy, których sam byś nie usunął.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Po pierwsze trochę cię skarcę bo też gram w BF P4F i niesamowicie mnie wk***iają takie małe gimbusy co nie umieją grać i się czepiają cheatów by się dowartościować sam osobiście raportuje na tę listę każdego dupka który zbyt wiele razy mi się nawinie podczas grania i zabija dwoma strzałami z pistoletu nie ważne z jakiej odległości. Tak więc dostałeś to na co zasłużyłeś i raczej o tym wiesz. Mam nadzieje, że to cię czegoś nauczy.

A teraz postaram się ci pomóc i przedstawię ci moją sytuację. Kupiłem konto na BF po stracie mojego poprzedniego - ukradli a ja długo nie grałem na nim więc nim się zorientowałem minęło nieco czasu i było po fakcie - jednak kupione konto znajdowało się właśnie na takiej liście więc napisałem odwołanie i jestem z tego co rozumiem jestem w trakcie sprawdzania przez nich. Uprzedzam że to trochę trwa bo pisałem do nich mniej więcej miesiąc temu a odpisali mi dopiero niedawno. Spróbuj może ci się uda coś wskórać. Kolega Tigerxy podał link na stronę gdzie możesz napisać takie odwołanie w drugim poście jest to pierwszy link. Możesz spróbować przedstawić problem w ten sam sposób co ja, może ci nawet uwierzą i zdejmą cię z listy.

Opublikowano

@UP

Najpierw czytaj do końca wszystkie posty, bo nie doczytałeś ;).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

CCleaner.

Surasmen, ostatnio tak wchodzę na BlackListe i wpisuje mój link do profilu (sprawdzałem czy już jestem czysty -.-). Zauważyłem że kiedyś pisało inaczej, teraz pisze tak: There is already a Blacklist Entry existing for that player. (Z tłumaczenia: Istnieje już Wejście

Blacklist istniejących w tym odtwarzaczu. (tłumaczyłem GoogleTranslate 8S) ) Co mam zrobić?

@Edit

Dobra, piszę apel, zobaczymy jak to wyjdzie bo dopiero teraz zostałem dodany :(

Opublikowano

To znaczy: "Istnieje już wpis w blackliście dla tego gracza", tzn. masz bana. Możesz się odwoływać, ale będzie ciężko.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

A chociaż poradzisz co napisać? Napisałem pierwszy raz i nie uwzględnili, (Takie hamy 8S)

Jeszcze mnie z clanu za BlackListe wywalą. Jak się nie uda, robimy nowe konto, "Więcej Funds!", no i jedziemy xD

Opublikowano

Cheatowałeś i masz takie niskie k/d ratio :O

Nie oszukujmy się - nie dostaniesz unbana za nic w świecie bo wymyślisz jakąś prostą historyjke to oni i tak nie przyjmą tego. Nie masz szans

Opublikowano

Dostać nie dostałem, napisałem jakiś miesiąc temu odwołanie, do tego jeszcze założyłem tam konto i nawet mi nie wysłali do teraz linka aktywacyjnego...

szanse zawsze jakieś są, Keniger już nie raz wychodził z takich sytuacji :p.

Napisz, to może do sylwestra dostaniesz odp ;x

(sorry, że tak wczas ale jakiś bardzo uprzejmy admin dał mi bana na 7 dni -.-)

436951440626370320491.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...